Mijn naam is Ronald van der Heiden en ik ben woonachtig in Klaaswaal.

Het bedrijf is gevestigd in Klaaswaal. Het is een lang gekoesterde droom van mij om een eigen hoveniersbedrijf op te starten. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan door mijn diensten aan te bieden bij verschillende hoveniers, maar nu uiteindelijk de stap genomen om het vanuit mijn eigen bedrijf te doen.

Mijn interesse voor het hoveniersvak is ontstaan tijdens mijn opleiding op de Middelbare School en vanuit daar is mijn passie verder uitgegroeid. Mijn doel is om een mooie tuin aan te leggen naar de behoefte van de klant. Ook vind ik het fijn om de tuin te onderhouden, zodat deze het gehele jaar er netjes bij ligt. Kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel.

U krijgt bij mij een eerlijk en betrouwbaar advies. Ik ben werkzaam in de regio Hoeksche Waard en omstreken.

Klik hier om contact met mij op te nemen

Mijn naam is Daan Hofman en ook ik ben woonachtig in Klaaswaal,

Ik ben in dienst gekomen bij Van der Heiden Tuinen & Dienstverlening in augustus 2023. In datzelfde jaar ben ik gestart met mijn MBO niveau 3 opleiding vakbekwaam Hovenier. Mijn interesse voor het vak is opgebloeid tijdens mijn schoolvakantie, ik had in die periode veel tijd om te werken aangezien ik na mijn Havo-examen vakantie had. Ik had mijzelf ingeschreven voor een HBO Accountancy maar omdat ik het zo enorm naar mijn zin had tijdens het werk en met mijn collega hoveniers heb ik de beslissing gemaakt om mij uit te schrijven bij de HBO en in te schrijven bij mijn MBO